01-05-04

5 kilometertjes

Deze week al eens 50km gefietst (27km/h gem.) en vandaag vertrokken voor wat 9km had moeten zijn. De eerste km voelde al zwaar aan en al gauw hadden we door dat het vandaag ons dagje niet was. Ik heb dan maar besloten om er 5km van te maken en misschien morgen nog een toertje te doen. Morgen is het nl. mijn laatste trainingdagje en maandag vertrekken we naar Costa Rica. De loopschoenen gaan zeker mee en wie weet kunnen we ginder af en toe een een toertje doen...

16:33 Gepost door janneman | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

... misschien zat het fietsen nog wat te veel in je benen, of had je gewoon een slecht dagske, maar allé, een training van 5 km is ook al niet niks hé. Veel plezier in Costa Rica, ik vertrek zaterdag naar Portugal, loopschoenen gaan ook mee, maar ik ken mezelf: op verlof "vergeet" ik vaak wel eens te gaan trainen. 't Is verlof voor iets hé. Enjoy!

Gepost door: Ruthje | 02-05-04

trainen ik kom toevallig op skynet blogs terecht, knappe sites, ga ik ook proberen. Ik ben manusje-van-alles (secretaris noemen ze da) voor het Marathon Team in Mol. Laat je nie afschrikken door de naam, wij staan open voor iedereen die geïnteresseerd is in het langere werk.
Ik heb met interesse uw marathonervaring gelezen. Je had dus duidelijk te weinig kilometers in de benen, hè, da laat zich niet miskennen. Mag ik je uitnodigen om onze website eens te bekijken. Daar zitten trainingsschema's op, voorlopig nog gratis, en de website is niet zo mooi als de uwe, maar ... ik heb één bemerking: jij (en de meesten) trainen te SNEL ! Kijk op onze website en je zal zijn wat we bedoelen: wij lopen geen 9 km onder de 45', in groep 9. Ik raad je aan om eens te proberen groep 9 te volgen; wij gaan waarschijnlijk met de groep (60 - 70 lopers) naar de Kustmarathon in October, enkelen van ons waaronder ikzelf zullen in Brussel zijn. Groep 9 traint op basis van een marathon eindtijd van 3:45 tot onder 4:00u. Veel lange trage kilometers, en dinsdag en zaterdag wat sneller ! Gratis goeie raad, gooi 'm niet weg. Je mag me ook altijd e-mailen en vragen stellen. Sportieve Groet, Richard.

Gepost door: Richard | 06-05-04

Duidelijk te snel Bizar dat mensen soms zo snel willen lopen op training en dan alles naar de knoppen helpen. Ik volg als beginner de schema's van uit de Runners World en soms vraag ik me af waar ik mee bezig ben... Zo langzaam lopen... Maar ondertussen loop ik zonder al te veel problemen 30 kilometer in een dikke drie uur.... En ik heb nu nog twee maanden om te trainen... Dus veel kilometers in lage hartslag.... That's the way to do it !

Gepost door: JJ | 12-05-04

De commentaren zijn gesloten.