02-09-04

30Km 2h53'47" gem 146Bpm

De lange duurloop blijft dé belangrijkste training naar de marathon toe. Vandaag voor de derde keer 30Km gelopen, deze keer langs een nieuw parcours dat ik vorige week eens heb afgereden met de fiets. Het was een prachtig parcours, tussen de velden en in de polder. Vooral psychisch was het ontspannend om eens langs andere wegen te lopen. Omdat ik vorige keer op het einde zonder drinken zat en daardoor wat diep was moeten gaan, had ik mij deze keer wat beter voorzien. Allereerst mijn vertrouwde drankgordel meegenomen en daarbovenop 2 flesjes Isostar 500ml op voorhand langs het parcours gaan leggen...eigenlijk wel grappig om eerst met de auto 2 flesjes drank te gaan verstoppen om ze daarna al lopend terug op te halen...is weer eens wat anders.Voor de rest liep het vlot, op het einde voelde ik natuurlijk dat ik 30Km aan het lopen was, maar ik voelde me nog fris en was uiteraard enorm tevreden. Ik kan met een gerust hart op reis vertrekken...

15:13 Gepost door janneman | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

applause Ik heb respect voor de discipline waarmee je de 30 km's doet...
In '92 heb ik Rotterdam gelopen en had daarvoor 1 * 30 km gedaan ..
Nu ben ik opnieuw aan het trainen voor Rotterdam...ik zie nu al op tegen de lange trainingen... vooral de verveling (en de bijbehorende aandacht vor de pijn) rrrr. Als ik jouw logs lees doe jij het bijna fluitend, dus barvo en hulde..in elk geval voor je instelling ;-) die 4 uur moet dus ook wel lukken...!

gr

Niels

Gepost door: Niels | 03-09-04

Trainingen Hoi,
Hoe krijg jij in het vakje trainingen die week per week zo netjes onder elkaar? Van mij lukt dat niet, alles blijft gewoon aan elkaar plakken?
Kan je mij dat es leren?
Dank bij voorbaat

Gepost door: Koen | 03-09-04

duurlopen Ook ik train voor de marathon (kustmarathon). Het is inderdaad moeilijk om je te blijven motiveren voor de lange duurlopen. Ik ben begonnen met rondjes te lopen in het park(2km). Dit was echter niet uit te houden. Loop nu dus een stuk in het bos en varieer zo veel mogelijk. Mijn max is 28 km. Ik ga er de komende weken nog wel halfuurtje moeten bij doen. succes alvast en blijf doorzetten.

Gepost door: Ronny | 04-09-04

De commentaren zijn gesloten.