22-09-04

Week 10

Week 10 is al halfweg, dus nu komt het toch echt wel dichterbij en krijg ik er steeds meer zin in. Deze week al 2 trainingen afgewerkt. Op maandag 12Km interval gelopen...telkens 4' in een hoger tempo met tussenpauzes van 3'. Het liep vlotjes. Vandaag dan 17Km gelopen tegen de max.hartslaggrens van 155bpm, wat neerkwam op een tempo van 5'11"/km. Ik voelde me echt ontspannen. Ben eens benieuwd wat het in Brussel zal geven, ben er nog steeds niet uit in welk tempo ik ga starten en of ik een drankgordel ga gebruiken of niet. Denk dat de drankposten om de 5 km wel voldoende zullen zijn...weet nog dat ik in Rotterdam gestart ben met 4 flesjes drinken en dat ze nog niet leeg waren bij de aankomst ?!

19:03 Gepost door janneman | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

flesjes Jan, ik zit beke met zelfde vraag .. neem ik nu drank mee of niet ? Enerzijds had ik ze altijd bij op mijn duurtrainingen; anderzijds nooit op wedstrijden ... je hebt om de 5 km bevoorrading, en die flesjes hinderen toch altijd wel wat ... persoonlijk denk ik dat je beter suikers in gelvorm mee neemt dan drank, en die net inneemt voor de drankplaatsen ...
Iemand advies ?

Gepost door: Yoeri | 23-09-04

Geen flesjes. Geen flesjes voor mij. Het zal koel genoeg zijn (tenzij Deboosere ineens een groot wit konijn uit zijn hoed tovert) en om de 5 is genoeg. Ge doet er mij wel aan denken dat ik inderdaad om Powergellekes moet gaan shoppen, Yoeri. Mmm... zal ik er 2 of 3 doen? En bestaan ze nu eindelijk al met foie gras en kaviaarsmaak, of ga ik toch maar weer voor appelsien?

Beslissingen, beslissingen...

Gepost door: Stefan | 24-09-04

De commentaren zijn gesloten.