03-10-04

Week 11

De voorlaatste week van onze voorbereiding...dus de kilometers al wat teruggschroefd en maar 3 keer gaan lopen ipv 4. We voelen ons prima en ik kijk uit naar 10 oktober. De start van mijn tweede marathon. Ik droomde al lang over het lopen van een marathon en nu in 2004 loop ik er nog wel twee, dat is nochthans de bedoeling. Volgende week nog 2 trainingen en vooral rust...wordt vervolgd.Deze namiddag gaan we naar Flanders Expo in Gent, naar een beurs over snowboarden.

11:18 Gepost door janneman | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Dat ziet er goed uit. Het lijkt erop dat je goed de voorbereiding hebt kunnen volgen die je had vooropgesteld, dus dat ziet er goed uit voor volgende zondag. Veel plezier en succes!

Gepost door: Stefan | 03-10-04

2de M-6 We zijn zowat in hetzelfde bedje ziek ... en dan lopen we nog 2 keer dezelfde marathon in 2004 !
Mag ik je even confronteren met een eigen citaat (5/4/2004) 'Deze week nemen we complete rust, maar we hebben wel al beslist dat dit zeker niet onze laatste marathon zal zijn. ' .. en gelijk had je ...
Nog 6 dagen ... geniet van de rustweek ... eet je koolhydraat vol ... en geniet van het startschot ... ! Ik duim voor je !

Gepost door: Yoeri | 04-10-04

Brussels Marathon Ik samen met 14 andere Vabco Loper (marathonteam Mol) zullen er ook zijn. Je kan gerust de laatste week rust nemen, op een paar kortje loopjes na. Vandaag doen wij nog een 8 km waarvan km 6+7 aan marathontempo. Daarna uitlopen.
Vrijdag rusten! Zaterdag 6 km los met 10x50 rollen (niet sprinten ! ! !, stoppen met een versnelling én direct douchen! Zodoende komt er spanning op je spieren die er zondag tenvolle weer uitkomt. Vertrek niet te snel, men voorspelt 4 beaufort O - ZO wind, je zal je krachten kunnen gebruiken als die op kop komt: normaal is dat rond halfweg van de MIDI tot in Vilvoorde en dan weer op het einde, de laatste 2 km. Succes.

Gepost door: Richard | 07-10-04

Succes op zondag Hoi,
Zeg, succes gewenst he voor zondag!!
Laat maar vlug een verslagje komen.
Loop ze

Gepost door: Koen Vansteenkiste | 08-10-04

succes in Brussel! Doe da goe hé, maar geniet er vooral van! Ik zal hopelijk staan toejuichen aan de zijkant. Veel succes!!

Gepost door: Ruthje | 08-10-04

De commentaren zijn gesloten.