27-10-04

Eerste test met puist.

Gisteren en eerste nachtshift gedaan, om 7u30 in het bedje en om 12u30 eruit...ja wadde. Vandaag een eerste test gedaan met mijn nieuw speelgoedje de Polar S625X. Gisteren eerst aandachtig de handleiding bestudeerd, ongelooflijk hoeveel dit toestel kan. Voor iemand die nog nooit met een Polar heeft gewerkt zal dit een stevige brok zijn. Gelukkig heb ik al ervaring met de Polar S510. Zodus vandaag test over een kort parcours (4.7Km).Het gaf een fantastisch gevoel, uniek om nu te zien welke afstand ik loop, tot op 10m weergegeven, snelheid, gemiddelde snelheid, tempo enz..eigenlijk te veel om op te noemen. Een ander interessante optie is het weergeven van het tempo, na ieder afgelegde Km. Dus iedere km geeft de Polar een signaal en uw tempo in minuten/km...Thuisgekomen de informatie via infrarood geupload naar de computer...en daar kan je dan nog eens een enorme hoeveelheid informatie uithalen. Eerste indruk: FANTASTISCH.Morgen na de middag ga ik uittesten op de atletiekpiste, hoe nauwkeurig hij op dit moment is en hem eventueel callibreren, maar eerst seffens terug de nacht op !!

14:51 Gepost door janneman | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

polar s625x Beste, proficiat met je knappe site en prestatie op de ING marathon van BXL. Heb de site nog maar net ontdekt omdat ik op zoek was naar de polar s625x. Kan je me zeggen waar je deze hebt gekocht en hoeveel je hebt betaald? Ikzelf ben van plan mijn eerste marathon in april volgend jaar te lopen (Turijn) en dit lijkt me een geweldig hulpmiddeltje voor mijn training. Alvast bedankt en nog veel plezier met je lopen.

mvg, Dirk

Gepost door: lefever dirk | 27-10-04

Meting op piste Ben eens benieuwd wat de polar doet op de piste , mijne garmin raakt volledig in de knoei op die korte toerkes ...

Gepost door: Yoeri | 28-10-04

De commentaren zijn gesloten.