19-12-04

10 Km Gaston Roelants 49'06"

Ja wadde, deze morgen al op tijd wakker en direkt beslist om vandaag toch mee te doen met de 10km Gaston Roelants in het Park van Laken.Vorige week had ik eerst samen met Bart (die oorspronkelijk ook mee zou doen) beslist om die wedstrijd toch maar af te zeggen omdat we beiden ten eerste niet voldoende getraind hadden en ten tweede omdat er in de buurt een fuif met optreden was, maar omdat ikzelf die fuif geschrapt heb, was ik deze morgend dus fris en uitgerust uit mijn bedje gekomen. Dus om 10u de wagen in richting Brussel.Ter plaatse aangekomen zat ik onmiddellijk in de sfeer, en iets voor 12u stond ik samen met een dikke duizend deelnemers aan de start van deze 10km-wedstrijd, die volgens de organisatie 10,950 km zou zijn, verdeeld over 2 ronden.Het parcours op zich was vrij zwaar, voortdurend bergop en bergaf. De eerste kilometers toch blijven lopen op een tempo van ongeveer 4'44"/km met als snelste km 4'34".Mijn polar gaf exact de juiste km-aanduidingen aan, overeenstemmend met de aanduidingen van de organisatie...vandaar dat mijn verbazing groot was toen ik reeds na 10km200m aan de finish stond, ipv de vooraf aangekondigde 10950m ??!!Het was een leuke wedstrijd, aangename sfeer...Vanaf 22/12 verschijnt de uitslag op internet (www.running.be ).Ale hup, het moreel is weeral opgekrikt. Nu ons snel even klaarmaken voor de kerstmarkt in het dorp, want we hebben iets te vieren...

14:44 Gepost door janneman | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Straf Janneman ... knappe tijd hoor, vooral op zo'n lastig parcours, doe zo verder

Gepost door: Koen | 19-12-04

Prima resultaat en niet te veel aan de warme wijn zitten hé ! ;-)

Gepost door: Yoeri | 19-12-04

super! Prachtig resultaat Jan en dat terwijl je dacht niet goed genoeg voorbereid te zijn.... Geniet nog lekker na van deze overwinning en prettige feestdagen!!

Gepost door: Ruthje | 23-12-04

Mooie tijd Schitterende tijd! 't Was een verdomd lastig parcours. Ik deed er 57'29'' over met gigantisch hoge hartslag van al die hellingen. Wel wat tijd verloren aan de start. De idee om barcodes te gebruiken vind ik toch niet opwegen t.o.v. de ChampionChip.

Gepost door: Tjoff | 18-12-06

De commentaren zijn gesloten.